top of page
Magnarp Strandbad start.jpg
Att bara vara

Vakna utvilad till havet som slår och fåglar som kvittrar. Njut av morgonkaffet efter ett uppfriskande morgondopp och gör er redo för en dag i sommaridyllen Magnarp.
 
Vi erbjuder möjligheten att hyra olika boenden efter storlek på ert sällskap.Välj mellan mysiga lägenheter eller den fantastiska strandstugan som alla är unikt inredda i en hemtrevlig skandinavisk stil med sovplatser för 2-9 personer. Passar både barnfamiljer eller paret på tu man hand som vill njuta av havsnära boende. Och har man med sin pälskling så är de såklart välkomna mot en mindre avgift på några av boendena. 

C0A5B746-B21F-4876-B9A2-1FEDCC76A94E.jpg
STRANDSTUGAN

Den så fantastiskt belägna Strandstugan är ett av Magnarps första hus på strandremsan och är något utöver det vanliga. Eller vad sägs om obruten havsutsikt, 10 meter till strand och naturmarker. Strandstugan passar utmärkt till den stora familjen eller två st familjer som vill bo tillsammans.

 

Här kan det stora sällskapet njuta då strandstugan har 3 sovrum med totalt 8 sovplatser, fullutrustat kök, stort vardagsrum, badrum med dusch samt två toaletter.

 

Man har egen uteplats samt mysig trädgård med fri parkering och gratis wifi.

Priser:

Aktuella priser syns vid valda dagar på bokningssida 

Långtidshyra: Maila för information 

AA2E8DC9-254E-495D-A3A1-9A871EE8490E.jpg
VERANDAN

Belägen lite längre in på området i lummig miljö finns Verandan som har tre mysiga lägenheter alla med kök, badrum med dusch samt toalett. Alla lägenheter har en privat uteplats samt fri parkering samt gratis wifi. 

Hörnlägenhet nr 1 har två stycken sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett generöst badrum med toalett och dusch. 

Aktuella priser syns vid valda dagar på bokningssida

Mittlägenheten har ett sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med bäddsoffa samt ett generöst badrum med toalett och dusch. 

Aktuella priser syns vid valda dagar på bokningssida

Hörnlägenhet nr 2 har ett sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med bäddsoffa samt ett generöst badrum med toalett och dusch. 

Aktuella priser syns vid valda dagar på bokningssida

bottom of page